بایدها و نبایدهای حمل ماشین حادثه دیده
ماشین حادثه دیده و تصادفی را چگونه می توان انتقال داد؟ آیا باید قبل از انتقال مورد بازدید یک ارزیاب خسارت بیمه ای قرار گیرد؟ یا اینکه با عکاسی در صحنه تصادف و انتقال می تواند خسارت را از بیمه دریافت کرد؟
در این مقاله آموزشی تلاش می کنیم تا بایدها و نبایدهای انتقال یک خودروی تصادفی را به طور کامل توضیح دهیم.
گاهی ممکن است شرایط بهگونهای پیش برود که بعد از وقوع یک تصادف خسارتی یا جرحی، شهروندان به دلیل عدم آگاهی و به دلیل عملکرد نادرست، ناخواسته باعث ایجاد شرایطی شوند که منجر به ترافیک شدید شود. همچنین ممکن است یک تصادف کوچک به یک تصادف زنجیرهای وحشتناک تبدیل شود. در حقیقت هنوز خیلی از رانندگان نحوه عملکرد مناسب بعد از وقوع یک تصادف خسارتی یا جرحی را نمیدانند و همین بیاطلاعی ناخواسته، آنها را به رانندگان بیقانون تبدیل میکند.
هنگام وقوع تصادفات خسارتی، اولین کاری که رانندگان باید انجام دهند این است که هرچه سریعتر دو خودرو را به سمت راست خیابان یا جاده هدایت کنند تا از ایجاد ترافیک و نابسامانی در تردد سایر خودروها جلوگیری شود. این یک قانون است. اگر رانندگان نگران آن هستند که به هم خوردن صحنه تصادف منجر به این شود که پلیس راننده مقصر را به اشتباه تشخیص دهد و حق آنها ضایع شود، میتوانند از صحنه تصادف فیلم و عکس بگیرند. از این طریق افسر کارشناس تصادف با استفاده از فیلم و عکس گرفته شده و شواهد موجود مقصر حادثه را شناسایی میکند. حتی اگر امکان فیلمبرداری نبود، باز هم باید خودروها را از وسط خیابان به حاشیه خیابان یا بزرگراه حرکت داد. در نهایت اگر با نظر کارشناس پلیس راهور موافق نباشند، میتوانند کروکی پلیس را برای بررسی به شورای حل اختلاف ببرند و درخواست کارشناسی مجدد کنند.
دیدگاه شما